Vi söker verktygsmakare / verktygstekniker

Acron är en totalleverantör av efterföljande verktygstjänster, det betyder att vi tar hand om befintliga verktyg från våra kunder och utför service, reparationer och verktygsändringar. Vi har ett komplett verktygsmakeri där vi kan återställa skadade verktyg och även utföra justeringar och ändringar.   

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av underhåll, service, reparation och ändringar i befintliga formverktyg.

Arbetstid: Dagtid

Företag:  Acron AB, Anderstorp

Dina meriter

Vi söker dig som tidigare arbetat som verktygsmakare eller verktygstekniker och har goda kunskaper i hur ett formverktyg är uppbyggt och dess funktion. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i maskinteknik och arbetat med både mekanisk bearbetning och gnistning. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå montering/demontering av verktyg, bänkarbete och lasersvetsning.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kommer vara en viktig kugge i vårt maskineri. Du kommer löpande ha kontakt med våra kunder och tillsammans med kund och kollega lösa kundernas problem.

Vi ser gärna att du har en positiv attityd och sätter kunden och dina medarbetare i centrum. Att du har känsla för hög kvalitet och produktivitet tar vi för givet.

Goda kunskaper i svenska  i tal och i skrift är ett krav.

På Acron har vi en ständig fokus på att leverera över förväntan. Våra anställda ser möjligheter och utmaningar där de flesta ser hinder och problem. Och de är en viktig del som ständigt driver företaget framåt. Tillsammans arbetar vi för att leverera, förbättra och göra skillnad i en snabbt växande bransch. Sök våra lediga tjänster genom att kontakta

Leo Popp
Tel. 0371-193 58
leo@acron-form.se