Seminarie om 3D-printning i metall blev en succé

Den 24 mars bjöd vi tillsammans med Campus Värnamo in till ett spännande seminarium om 3D-printning i metall. Två av branschens mest kompetenta personer inom ämnet gav oss en inblick i hur laser cusing fungerar och hur vi på ett enkelt sätt anpassar konstruktion till teknik. Seminariet var välbesökt och det kom betydligt fler personer än väntat och som i vissa fall åkt väldigt långt. Det är fantastiskt roligt att se en sådan uppslutning och det inspirerar att ordna fler träffar med liknade teman.

Vi tar gärna emot förslag och önskemål på kommande aktiviteter. Maila era synpunkter till Kenny Johansson, vi är tacksamma för all feedback.

Maila Kenny här 

Andreas Tulaj Dipl.-Ing. (FH), Senior Sales Director, Concept Laser GmbH berättade om deras M2 cusing Multilaser ett nytt system för att producera komponenter från metallpulver.

mars2

Andreas Tulaj

Ulf Lindhe, Business Development Manager, Netfabb GmbH berättade  om innovativa mjukvarulösningar som minskar produktionskostnaderna och ökar effektiviteten i 3D Printning och additiv tillverkning.

mars1

Ulf Lindhe