Påskäggstävling 2017

Ägg har sett ut på samma sätt sedan första ägget lades. Det som skiljt dem åt är såklart storlek, och vid påsken byter de färg. Men formen har varit densamma. Nu är det upp till dig om det ska fortsätta vara så eller om 2017 är året då ägget får ny form. Kanske får ägget vingar eller ben. Frihetsgudinnan kan titta ut ur toppen eller varför inte sätta en kyckling bakom ett snyggt detaljdesignat mönster.

Med SLS-tekniken är i stort sett vad som helst möjligt. I och med att det fina pulvret är självbärande kan man printa avancerade strukturer utan att support och stödmaterial behövs.

Det enda du behöver göra för att delta är att skapa en kreativ modell och skicka det i formatet .STL till kim@acron-form.se.

Skicka in ditt bidrag senast den 9 april.

Vinnaren presenteras 10 april.

1:a pris – din modell 15cm hög

2:a pris – din modell 12 cm hög

3:e pris – din modell 10 cm hög

 

Acron frånsäger sig allt ansvar från t.ex konstruktionsfel, modeller som inte ser ut som tänkt och transportskador. Acron förbehåller sig rätten att kunna visa upp modellerna i samband med olika aktiviteter, marknadsföring, på hemsida och i sociala medier. Regler och villkor kan komma att ändras under tävlingens gång.