Vi söker personal till tre tjänster

Vi är inne i ett expansivt skede och behöver nyanställa till vår produktion i Anderstorp. Vi har i nuläget en ny tjänst som vi behöver tillsätta omgående. Vi vill ha er skriftliga ansökan skickad till kenny@acron-form.se. Frågor om tjänsten besvaras av Kenny Johansson på tel. 0371-193 60

 

Beredare/Planerare SLS & SLA OBS! Tjänsten är tillsatt.

Vi söker en beredare till våra 3D-printrar. I dina dagliga arbetsuppgifter kommer beredning och förberedelse av maskiner vara en stor del. Utifrån körscheman och inkommande ordrar planerar du tillsammans med säljavdelningen och produktionsledare produktionen. Du kommer ha ett tätt samarbete med övrig personal då våra ställtider och produktionsförlopp är mycket korta.

Vi söker dig som har kunskap i 3D-teknik, CAD och har kunskap om 3D-modeller. Vi vill att du behärskar svenska i tal och skrift. Engelska är en merit då all kontakt med servicetekniker sker på engelska.

Utbildning i speciella program och maskiner sker internt.

Arbetsuppgifter:

Ansvara för beredning av SLA- och SLS-maskiner
Ansvara för förberedelser och tömning av SLA- och SLS-maskiner
Ansvara för skötsel och service av SLA- och SLS-maskiner och övrig utrustning
Planera drift och underhåll av SLA- och SLS-maskiner
Planera produktion av SLA- och SLS-detaljer

 

Gjutare 

Till gjuteriet (vakuumgjutning) på vår prototypavdelning söker vi en person som är van att ta tag i saker. Du behöver en teknisk bakgrund och vara händig. Inledningsvis kommer arbetsuppgifterna vara handräckning tillsammans med våra mer erfarna gjutare med siktet på att bli självgående. Arbetsuppgifterna är varierande och i vissa fall tekniskt utmanande. Erfarenhet från verktygsbunden produktion är önskvärt men är inte nödvändig (t.ex. formsprutning, pressgjutning, vakuumgjutning, sandgjutning)

Arbetsuppgifter:

Färdigställa verktyg före och efter gjutning, plundra verktyg, blanda material, gjuta, efterbearbetning av detaljer, efterkontroll av detaljer

Egenskaper: Teknisk, kunna jobba i lag, ordningsam. Svenska i tal och skrift är ett krav.

I vårt gjuteri gjuter vi detaljer i polyuretan (härdplast) i verktyg av silikon. Dessa detaljer tillverkas ofta i små serier och vi byter produkter mycket ofta. Låga volymer och korta ledtider ställer stora krav på en flexibel produktion.

 

Verktygsreparatör – lasersvetsare OBS! Tjänsten är tillsatt.

Till vår avdelning för service och underhåll av verktyg söker vi en verktygstekniker som är van att jobba med verktyg för formbunden produktion t.ex. formsprutning, formblåsning, pressgjutning, klipp/bock, följdverktyg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kan jobba självständigt arbetet kommer till största delen bestå av lasersvetsning vilket vi kommer utbilda dig i. Vi jobbar tätt mot kunden med mycket kundkontakter varje dag. Det är viktigt att du är en öppen person som har lätt för att förstå ett verktygs funktion och ingående komponenter. Kunskaper i andra metoder som fräsning och gnistning ser vi positivt på.

Arbetsuppgifter:

lasersvetsa, demontera/montera verktyg, återställa svetsade verktyg, reparation, underhåll

Egenskaper: tidigare erfarenhet från liknande arbete, ordningsam, kunna jobba i lag lika bra som självständigt, kunna ta egna beslut, vara en del av processen och hålla en dialog med kunden. Svenska i tal och skrift är ett krav.

På vår svetsavdelning möts du av en komplett service- och verktygsdepå som tar hand om dina verktyg på bästa vis. Från reparation eller formändring till ett produktionsklart verktyg, där vi med ett komplett verktygsmakeri och kompetens på högsta nivå kan sticka ut hakan och säkerställa den absoluta bästa servicen i branschen.