Med färg som standard

Nu kan vi erbjuda infärgade SLS-detaljer i exakt den kulör ni önskar. Vi är första företaget i Norden med denna nya teknik som inte bara ger en perfekt infärgning utan även en slätare och mer hållbar yta på detaljerna.

Vi behandlar SLS-detaljen för att få en slätare yta som inte bara känns mer produktionsmässig utan samtidigt är mycket lättare att hålla ren från smuts.

Efter ytbehandlingen placeras detaljerna i en speciell utrustning tillsammans med ett pigment, antingen från vårt standardsortiment eller efter en specifik NCS-kod för att ge den sin speciella och hållbara kulör.

Vi håller ett antal standardkulörer i lager för att kunna garantera en snabb och säker produktion. Till en början är det svart, röd, gul, blå, grön och grå.

Efter en NCS-kod matchar vi era önskemål på färger. På samma sätt som man tar fram specifika pigment för en formsprutad detalj gör vi på samma sätt med våra SLS-detaljer. Vi matchar en kulör helt efter era önskemål.

Metoden är speciellt framtagen för pigmentering av SLS-detaljer. Processen styrs kontrollerat genom ett flertal olika steg som garantera ett jämnt och repeterbart resultat.

Tveka inte att höra av er till oss för mer information och prover. Vi kommer gärna på ett besök och berättar mer om våra tjänster.

Kenny Johansson

kenny@acron-form.se

Tel. 0371-19360