Affärsracet i Anderstorp 27-28 maj

Hör du till de företag som vill ha koll på nya affärsmöjligheter, testa idéer och kombinera kunskaper? Funderar du på hur du kan förbättra och styra de resurser du behöver för att driva och utveckla verksamheten?

Den 27-28 maj 2015 hälsar vi dig varmt välkommen till Affärsracet! Bakom varumärket Affärsracet står näringslivets egen mötesplats som arrangeras för fjärde gången på Anderstorp Raceway mitt i Gnosjöregionen, Sveriges mest industritäta region. Här samlas tusentals besökare till ett unikt näringslivsforum, som förenar alla branscher och befattningar i en gemensam framgångsfaktor – affärsutveckling.

Ett energiladdat program omfattas av två dagars branschbred mässa samt tillväxtforum fyllt av seminarier och temadebatter som flaggas av med gemensam fest torsdag kväll. Men det är inte slut här, utan det fartfyllda programmet fortsätter under fredag och lördag 29-30 maj med STCC tävlingar för den motorintresserade. Vårt mål är att du går hem med affärsnytta, ny härlig inspiration, ny värdefull kunskap och många nya kontakter.

Näringslivsmässa
Affärsracet är den största näringslivsmässan i sitt slag. Oavsett vilken bransch och marknad ditt företag verkar på, erbjuder Affärsracet nya affärsmöjligheter längs hela värdekedjan. Möt 260 utställare. Möt en kraftsamling i kunskap och kompetens att ta fram de lösningar, produkter och tjänster som behövs för morgondagens marknad.

Affärsracet i Anderstorp